Hagi: După venirea ultimilor jucători avem alternative

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are nevoie de toţi jucătorii şi a subliniat că, după ultimele achiziţii, are alternative pentru posturi.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi: După venirea ultimilor jucători avem alternative

Hagi: După venirea ultimilor jucători avem alternative

"După venirea ultimilor jucători avem alternative. Eu am nevoie de toată lumea şi le-am spus şi juctorilor. Nu contează începutul, contează cum se termină. Cineva poate începe, altcineva poate termina. Asta este filozofia mea, avem nevoie de toată lumea. În fotbal ce faci ieri nu mai este valabil azi. Totul se schimbă ca vremea. Trebuie să trăieşti cu această presiune enormă de la cluburuile mari, trebuie să rezişti. Cee este azi pentru mine nu mai contează mâine. Binele sau răul mâine se schimbă", a spus Hagi.

Hagi a precizat că nu se pune problema ca Mihai Guriţă să fie cedat la Gloria Buzău. "Guriţă a semnat un contract în vară, nu poate să plece, problema nu are sens", a spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici