Hagi: Îmi doresc să trecem de grupele Ligii Campionilor

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, după victoria cu 2-0 din meciul cu BATE Borisov, care a dus Steaua în grupele Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv, că obiectivul său a devenit acum trecerea de grupele competiţiei.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi: Îmi doresc să trecem de grupele Ligii Campionilor

Hagi: Îmi doresc să trecem de grupele Ligii Campionilor

"Vin şi clipe de fericire dacă munceşti. Nu este uşor să fi antrenor, mai ales când ai un nume mare, dar fac ce-mi place cu orice risc. Steaua este puternică şi acum am un gând: de a trece de grupe. Merg cu acest gând pe care l-am avut şi înainte, dar nu l-am spus, am promis cuiva şi sper să mă ţin de cuvânt. Da, este vorba de acel pariu cu Gigi Becali", a spus Hagi.

Tehnicianul a menţionat că este mulţumit de faptul că a îndeplinit primul obiectiv: "Sunt foarte fericit am îndeplinit primul obiectiv, nu este uşor să ai această presiune de două luni. Eram obligaţi în aceste patru meciuri, în care eram cotaţi favoriţi, să intrăm în grupe. Steaua este o echipă matură, cu experienţă, jucătorii au ştiut să reacţioneze în momente grele, adversarii au avut momente bune, dar valoarea echipei şi valoarea individuală a jucătorilor ne-au dus la succes. Este o victorie care a adus fericire tuturor steliştilor, tuturor românilor. Este frumos în LC, acolo joci cu cei mai buni. Eu rămân cu confirmare unei echipe mature, valoroase, care scoate ce trebuie, când trebuie. Dansul de acum începe. Nu am preferinţe pentru viitorii adversari, îmi este indiferent. Lazio nu poate fi, suntem mai buni ca ei".

Hagi a adăugat că sunt puţine cluburi prea mari, pe care Steaua le-ar putea întâlni în grupele Ligii Campionilor. "Suntem singura echipă din România care în 28 de zile a jucat 8 meciuri. Eu am avut 5, 6, 7 jucători accidentaţi, dar nu am spus nimic, pentru că avem lot şi am avut încredere. Nu spun că sunt adversari superiori în grupe, sunt puţine cluburi care sunt prea mari, dacă sunt să ne demontreze", a mai spus Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici