Hagi: în fotbal se vobeşte prea mult

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, în direct la Pro TV, că nu-i place ca în fotbal să se vorbească prea mult, aşa cum s-a întâmplat înaintea partidei cu BATE Borisov, formaţie pe care toată lumea a considerat-o un adversar accesibil.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi: în fotbal se vobeşte prea mult

Hagi: Nu-mi place fotbalul care se vorbeşte, ci fotbalul care se scrie

"Am făcut o primă repriză destul de proastă, ne-am lăsat surprinşi, am intrat destul de încrezători în teren. Înainte de meci toată lumea spunea că va fi uşor, însă în fotbal nimic nu e uşor. Mie nu-mi place fotbalul care se vorbeşte, ci fotbalul care se scrie. Am întâlnit un adversar care stă bine în teren, care provine din spaţiul sovietic, care încearcă să joace fotbal. A făcut-o bine atât cât a putut. În turul trei preliminar nu cred că poate să existe o echipă slabă. Eu rămân cu repriza a doua, nu cu ce a spus lumea înainte de meci. Le-am spus jucătorilor să fim concentraţi pentru că în turul trei nu există echipe slabe. Îmi aplaud echipa, i-am şi felicitat în vestiar", a spus Hagi.

Tehnicianul stelist s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale în repriza a doua a partidei de la Borisov, însă s-a arătat încrezător în obţinerea calificării în grupele Ligii Campionilor. "În a doua repriză am început cum trebuia, am fost primii la minge am revenit, după aia... ca în fotbal, se întâmplă, asta e. În repriza a doua am jucat noi şi am făcut-o bine, păcat că luăm gol în ultima secundă. Am demonstrat că avem valoare, am reacţionat bine într-un moment dificil. Cred că o să intrăm în Liga Campionilor", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că le-a cerut jucătorilor săi să se concentreze foarte bine la partida cu BATE Borisov, însă a admis că acestora nu le-a fost uşor, având în vedere ritmul în care au fost nevoiţi să joace în acest debut de sezon. "E a 16-a zi, a 17-a, când jucăm, suntem singura echipă din România care a jucat şase mecuri în 16 zile. E un efort mare, suntem la început de an. Nu e uşor să joci din trei în trei zile, sunt foarte multe meciuri şi nu ai timp de refacere", a explicat antrenorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici