Hagi: Niciodată nu s-a pus problema să plec de la Steaua

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a comentat, miercuri, în conferinţa de presă de după meciul cu BATE Borisov, câştigat cu scorul de 2-0, situaţia existentă la club, în urma conflictului avut cu finanţatorul Gigi Becali, spunând că nu s-a pus problema demisiei sale.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi: Niciodată nu s-a pus problema să plec de la Steaua

Hagi: Niciodată nu s-a pus problema să plec de la Steaua

"Trebuie să ne obişnuim şi în România ca antrenorul să-şi păstreze postura lui. Nu pot să-i judec pe cei de sus, chiar dacă sunt Hagi. Staţi liniştiţi însă, am personalitate. Chiar dacă ai un nume mare, tot timpul trebuie să demonstrezi. De asta poţi să fii mare, dacă reuşeşti să te încarci întotdeauna. Nu îţi ia nimeni gloria, dar nici nu poţi să trăieşti cu ea. Am făcut şi eu greşelile mele, dar prefer să tac, îmi merge bine", a spus Hagi.

Tehnicianul a menţionat că nu exclude posibilitatea de a fi demis, dar că el nu doreşte să plece de la Steaua: "Nu exclud ca cineva să mă dea afară, dar eu nu plec. În două luni au fost multe schimbări administrative şi tehnice, nu este uşor să confirmi, le-am mulţumit jucătorilor că mi-au dat o mână de ajutor. Ei nu m-au salvat, de salvat nu mă salvează nimeni, pentru că muncesc. Niciodată nu s-a pus problema să plec, sunt în locul şi momentul potrivit, la echipa potrivită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici