Hagi: Problemele naţionalei nu ţin de antrenor, întreg fotbalul românesc trebuie reformat

Fostul internaţional Gheorghe Hagi, care a refuzat oferta conducerii FRF de preluare a funcţiei de selecţioner, a declarat, marţi, că problemele echipei naţionale nu ţin de antrenor, precizând că întreg fotbalul românesc trebuie reformat.

150 afișări
Imaginea articolului Hagi: Problemele naţionalei nu ţin de antrenor, întreg fotbalul românesc trebuie reformat

Hagi: Problemele naţionalei nu ţin de antrenor, întreg fotbalul românesc trebuie reformat (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Nu sunt eu preşedinte să dau eu idei, să vorbesc de antrenori străini. Conducerea federaţiei ştie foarte bine ce trebuie pentru fotbalul românesc. Personal, ca un sfat, cred că nu este o problemă ce ţine de antrenorul echipei naţionale. Este o problemă ce ţine de fotbalul românesc şi ce va face în următorii 10 ani, pentru că trebuie reconstruit şi reformat. Uşor-uşor trebuie să gândim pe termen mediu şi lung, cu lucruri serioase, cu oameni care pot să dezvolte şi să formeze jucători competitivi, să îi găsească. Există şi acum jucători foarte buni, important este să îi descoperi cât mai repede şi să îi pui într-un mediu pentru a-i dezvolta", a explicat Gheorghe Hagi.

Mircea Sandu o să găsească o soluţie bună pentru postul de selecţioner, susţine fostul internaţional.

"O să găsească selecţioner. Acum trebuie linişte, pentru că timp este. Sunt oameni capabili acolo, ca Mircea Sandu, o să găsească o soluţie bună. Sperăm să fie inspirat, iar antrenorul care va fi, să facă ce poate sau să facă proiectul spus de Mircea Sandu", a menţionat Hagi.

Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, a fost prezent, marţi, în calitate de invitat, la conferinţa de presă organizată cu ocazia schimbării titulaturii turneului de tenis BCR Open România în BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici