Hagi: România a avut numai de câştigat la Euro-2008

Fostul internaţional şi selecţioner Gheorghe Hagi a declarat, marţi, că reprezentativa României "a avut numai de câştigat" prin participarea la Campionatul European de fotbal din Austria şi Elveţia, competiţie pe care o părăseşte după 0-0 cu Franţa, 1-1 cu Italia şi 0-2 cu Olanda.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Hagi: România a avut numai de câştigat la Euro-2008

Hagi: România a avut numai de câştigat la Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus că astăzi (n.r. - marţi) va conta foarte mult jocul nostru ofensiv, dacă o să avem răbdare să pasăm, să avem posesia. Noi trebuia să construim, să începem jocul, să atacăm, să dorim să marcăm şi a fost foarte greu. Ei au fost cei care avut posesia, ei ne-au pasat, noi am fost foarte puţin agresivi la mijloc, am recuperat puţine mingi, am făcut efort foarte mare pentru minge şi când aveam mingea nu mai aveam suflu. Am fost în postura ca noi să facem totul şi a fost mai greu. Din păcate, la faza ofensivă am suferit mult, mingea n-a circulat aşa cum trebuie. Am spus că indiferent ce se întâmplă la acest Campionat European, băieţii vor fi mult mai maturi. Au văzut ce înseamnă un turneu final, au căpătat experienţă, au văzut stadioanele... La acest Campionat European, România a avut numai de câştigat, am intrat iar în lumea bună a fotbalului", a spus Hagi, la TVR 1.

Reprezentativa României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2 (0-0), meciul susţinut în compania selecţionatei Olandei, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici