Hagi: Situaţia de la Steaua este foarte delicată, păcat de istoria ei

Fostul internaţional şi antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, că gruparea "roş-albastră" a ajuns într-o situaţie foarte delicată şi a menţionat că este păcat de istoria acesteia.

17 afișări
Imaginea articolului Hagi: Situaţia de la Steaua este foarte delicată, păcat de istoria ei

Hagi: Situaţia de la Steaua este foarte delicată, păcat de istoria ei (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Steaua nu a ajuns nicăieri. E cel mai mare club din România, cel mai titrat. E cel mai frumos, cu spectatori mulţi şi un brand foarte mare. Situaţia e foarte delicată şi cei de acolo trebuie să ştie cum să gestioneze lucrurile. Păcat de istoria ei", a spus Hagi, care a menţionat că nu a mai asistat la niciun meci pe stadionul Steaua, de când a plecat de la conducerea tehnică a "roş-albaştrilor" în toamna lui 2007.

Întrebat dacă ar mai antrena vreodată în Ghencea, Hagi a răspuns: "Nici nu ştiu ce răspuns să dau. Eu îi doresc Stelei tot binele din lume. Sunt suporter al Stelei, m-am născut cu ea".

Gheorghe Hagi nu a dorit să comenteze prea mult asupra audierilor de la DNA Piteşti la care a fost supus fostul său coleg de la echipa naţională, Dorinel Munteanu. "Sunt lucruri delicate despre care e şi greu să vorbeşti. Eu am auzit doar la nivel de zvon şi îl iau ca atare. E greu să vorbeşti despre aşa ceva. Nu vorbesc despre ceea ce cred. Eu sunt un om pragmatic, realist. Dorinel ştie cel mai bine şi el trebuie să vorbească", a adăugat Hagi.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a fost audiat, miercuri, la Seviciul Teritorial Piteşti al DNA, în dosarul corupţiei din fotbal, în care este implicat omul de afaceri Cornel Penescu. El a părăsit, după aproximativ o oră şi jumătate, sediul DNA Piteşti, confirmând că audierea sa de către procurorii anticorupţie a avut legătură cu Cornel Penescu, fără să precizeze însă concret despre ce dosar este vorba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici