Hagi: Trebuie să ajungem în grupe, nu avem voie să greşim

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, după meciul cu Zaglebie Lubin, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, că echipa trebuie să ajungă în grupele competiţiei, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv nu are voie să greşească.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Hagi: Trebuie să ajungem în grupe, nu avem voie să greşim

Hagi: Trebuie să ajungem în grupe, nu avem voie să greşim

"Trebuie să ajungem în grupe, n-avem voie să greşim. Steaua e foarte mare, a demonstrat-o în seara asta la 0-1. Pe zi ce trece ne completăm şi arătăm mai bine. Vreau să felicit jucătorii pentru munca depusă, pentru caracterul arătat. Nu e uşor să remontezi cu o presiune foarte mare. În seara asta ne-am dat seama toţi că avem un adversar bun, campioana Poloniei. Steaua are puţin mai multă experienţă, suntem şi mai valoroşi. Zi de zi echipa arată ceva în plus. Am arătat o forţă că am putut să revenim de la 0-1. Şi publicul şi-a jucat rolul său. Avem posibilităţi enorme, încă suntem la început de drum", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a menţionat că până acum nu a fost interesat de bieloruşii de la BATE Borisov, adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Cine e pe bancă sau în teren la Steaua simte o presiune enormă. Eu ca antrenor mă lupt cu timpul, cu rezultatele câştig timp ca să devenim mai buni. Şi eu mi-am îndeplinit rolul la pauză şi echipa a jucat mult mai bine. Şi eu şi patronul am fost uşuraţi la final. Nici nu m-a interesat BATE până acum, de abia de acum încolo", a completat Hagi.

Acesta a adăugat că în prima repriză polonezii au avut un jucător în plus la mijloc. "Polonezii au avut un om în plus la mijloc, tactic vorbind, în prima repriză. În a doua repriză lucrurile s-au schimbat", a menţionat Hagi.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici