Hagi: Trebuie schimbate multe la naţională, pentru că altfel o să avem probleme

Fostul internaţional, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, că la nivelul echipei naţionale ar trebui schimbate foarte multe lucruri, pentru că altfel vor apărea probleme, dar acesta a precizat că nu doreşte să spună mai multe, pentru a nu crea polemici.

11 afișări
Imaginea articolului Hagi: Trebuie schimbate multe la naţională, pentru că altfel o să avem probleme

Hagi: Trebuie schimbate multe la naţională, pentru că altfel o să avem probleme (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am văzut meciul. Se pot vorbi puţine în această situaţie, trebuie făcută o analiză foarte bună, să se vadă ce trebuie făcut, pentru că trebuie schimbate foarte multe, pentru că altfel o să avem multe probleme. Nu fac analiza jucătorilor, pentru că nu sunt antrenor. Mutu este un caz special şi nu trebuie să vorbim despre asta acum. Trebuie vorbit despre o echipă naţională competitivă, nu de un jucător, trebuie să vorbim despre o echipă care să obţină rezultate", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că selecţionerului Răzvan Lucescu nu îi este uşor să găsească un "număr 10" pentru echipa naţională. "Nu este problema unui număr, trebuie să avem o echipă care să obţină rezultate, să abordeze cu încredere preliminariile Campionatului European. Nu este uşor să găseşti un număr 10. Echipa câştigă meciurile, iar un jucător poate face diferenţa. Problema trebuie tratată în colectiv, nu individul", a adăugat Hagi.

Referitor la afirmaţiile fostului impresar Ioan Becali, care a declarat că el va fi următorul selecţioner, Hagi a răspuns: "Să justifice el ce a spus, eu nu sunt implicat. Nu vreau să creez polemici, este problema lor dacă numele meu este băgat la mijloc".

Echipa naţională a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia Israelului, într-un meci amical disputat pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Benayoun '45 şi Barda '85 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici