Hănescu s-a calificat în turul doi la Montreal

Tenismanul Victor Hănescu s-a calificat, marţi, în turul doi al truneului Masters de la Montreal, dotat cu premii în valoare totală de trei milioane de dolari, după ce l-a învins pe austriacul Jurgen Melzer, cu scorul de 6-4, 6-3.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Hănescu s-a calificat în turul doi la Montreal

Hănescu s-a calificat în turul doi la Montreal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru această performanţă, Hănescu va primi 16.250 de dolari şi 45 de puncte ATP.

În turul al doilea, românul va evolua împotriva învingătorului dintre germanul Philipp Kohlschreiber şi cehul Tomas Berdych.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici