Harry Kane va deveni al zecelea jucător care va ajunge la 100 de selecţii pentru Anglia

  • Căpitanul naţionalei de fotbal masculin a Angliei, Harry Kane, va ajunge la cea de-a 100-a selecţie atunci când echipa va primi marţi vizita Finlandei pe Wembley, în Liga Naţiunilor.
  • El va deveni astfel al zecelea jucător care atinge acestă bornă, a anunţat luni Federaţia de Fotbal (FA).
Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Harry Kane va deveni al zecelea jucător care va ajunge la 100 de selecţii pentru Anglia

Atacantul de 31 de ani de la Bayern Munchen, care a marcat 66 de goluri în 99 de apariţii pentru Anglia de la debutul său în 2015, este primul jucător care ajunge la această performanţă pentru naţionala masculină a Angliei, de la atacantul Wayne Rooney, în noiembrie 2014.

„FA va aduce un omagiu înainte de meciul din UEFA Nations League cu o ceremonie specială, care va include prezentarea unei şepci de aur”, a declarat organismul de conducere într-un comunicat.

Înainte de începerea meciului, FA va aduce, de asemenea, un omagiu fostului manager al Angliei Sven-Goran Eriksson, care a murit luna trecută la vârsta de 76 de ani.

Ceilalţi jucători englezi cu peste 100 de selecţii la naţională sunt: Peter Shilton, Wayne Rooney, David Beckham, Steven Gerrard, Bobby Moore, Ashley Cole, Bobby Charlton, Frank Lampard şi Billy Wright. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kane,
anglia,
100

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici