Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Hermannstadt-CFR Cluj şi FCSB-Petrolul ploieşti sunt partidele programate sâmbătă în Superligă.

Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Hermannstadt-CFR şi FCSB-Petrolul, partidele programate sâmbătă în Superligă

Meciul FC Hermannstadt-CFR Cluj este programat de la ora 18.30.

Sibienii nu au mai pierdut pe teren propriu din 6 mai 2024, când au fost învinşi de Poli Iaşi, cu 1-0. De atunci, au înregistrat acasă 13 victorii şi 10 rezultate de egalitate, scrie Liga Profesionistă de Fotbal.

FC Hermannstadt şi CFR s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 10 ori, de două ori au câştigat sibienii, de şase ori s-au impus clujenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

În a doua partidă a zilei, programată la 21.30, FCSb întâlneşte pe teren propriu Petrolul Ploieşti.

Două victorii (3-2 cu Farul, 2-0 cu UTA), un egal (1-1 cu Universitatea Cluj) şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de bucureşteni pe teren propriu în acest sezon. De partea cealaltă, prahovenii au pierdut prima deplasare din campionatul curent, 1-4 cu Dinamo, după care au urmat afară o remiză albă cu Universitatea Craiova şi două succese, 2-1 cu Unirea Slobozia şi 2-0 cu FC Botoşani.

Este a 13-a partidă pe care roş-albaştrii o dispută din postura de gazde pe noua arenă ,,Steaua" din Ghencea, media asistenţei înregistrată până acum fiind de 16.918 spectatori / meci, potrivit LPF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici