Video Hizo: Ar fi bun un egal la Urziceni

Antrenorul formaţiei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că s-ar mulţumi cu un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Unirea Urziceni din etapa a doua a Ligii I, precizând că echipa antrenată de Dan Petrescu porneşte ca favorită în acest meci.

10 afișări

"Ar fi bun un egal la Urziceni. Este o echipă organizată, care joacă bine de doi ani de zile şi care va juca direct în grupele Ligii Campionilor. E o echipă care trebuie respectată. În mod normal Unirea Urziceni este favorită în acest meci. Asta spun calculele hârtiei. Acum e presiune mai mare pe gazde după cele două înfrângeri cu CFR Cluj, ceea ce înseamnă că nu le prea place culoarea vişinie", a spus Hizo.

Tehnicianul a precizat că este normal să îi fie greu să-l vadă pe Vasile Maftei la adversari, sâmbătă, pentru că petrece mult timp în cantonamente cu unii jucători, mai mult decât cu soţia şi familia.

"O să-mi fie greu să-l văd pe Maftei la Urziceni. A fost un jucător aparte pentru mine. Eu l-am pus căpitan la Rapid şi a fost căpitan mulţi ani după aceea. O să-mi fie greu, la fel cum mi-a fost să-i văd adversari pe Radu Niculescu, pe Bratu sau pe Burdujan. Sunt jucători de care m-am ataşat. Practic, ca antrenor stai mai mult cu jucătorii decât cu nevasta sau familia. Şi atunci e normal să ai o relaţie deosebită cu ei", a explicat antrenorul.

Hizo susţine că jucătorii săi trebuie să se gândească la câştigarea titlului, chiar dacă acesta nu este obiectivul impus de conducerea clubului.

"Toată echipa ar trebui să se gândească la titlu. Nu cred că e o echipă din primele zece ale clasamentului care să nu viseze la campionat. Iar eu spun că anul acesta jocurile vor fi chiar mai echilibrate decât în sezonul trecut. Pentru Rapid este un atu că nu joacă în cupele europene, dar asta nu poate fi decisiv în lupta pentru titlu", a adăugat Viorel Hizo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici