Hizo: Cine câştigă derbiul este 70% calificat în cupele europene

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, joi, că echipa care va câştiga derbiul Steaua - Rapid, programat, vineri, în cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, este calificată în proporţie de 70 la sută în Europa League.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Hizo: Cine câştigă derbiul este 70% calificat în cupele europene

Hizo: Cine câştigă derbiul este 70% calificat în cupele europene (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Va fi un joc foarte greu, dar echipa este conştientă de importanţa acestui meci. O victorie în această întâlnire înseamnă foarte mult, atât pentru Rapid, cât şi pentru Steaua. Practic, cine câştigă acest meci este în proporţie de 70 la sută calificat în cupele europene. De aceea este foarte important să acumulăm puncte sau punct în această partidă. Pentru asta este nevoie şi de o doză de şansă, iar dacă vom greşi mai puţin şi vom trata bine momentele cheie ale întâlnirii atunci ne vom apropia victoria", a spus tehnicianul formaţiei giuleştene.

Hizo nu vrea spectacol în derbiul cu Steaua

"În primul rând ne dorim un rezultat bun în acest meci. Noi trebuie să scoatem maxim din acest meci în ceea ce priveşte punctele puse în joc. Eu nu mă tem de nimeni de la Steaua. Mă tem doar de noi", a adăugat Viorel Hizo.

Copos spune doar presei că se mulţumeşte cu un egal

"Copos pune presiune, staţi liniştiţi. Şi e normal să pui atâta timp cât eşti numărul 1. Şi eu pun presiune pe jucători la rândul meu. George spune doar presei că se mulţumeşte cu un egal în acest meci", a explicat antrenorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici