Hizo: Ne dorim să nu apară un alt caz "valiza"

Antrenorul echipei Rapid, Viorel Hizo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca partidele din ultima etapă a Ligii I să se dispute doar pe teren şi să nu apară un alt caz "valiza".

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Hizo: Ne dorim să nu apară un alt caz "valiza"

Hizo: Ne dorim să nu apară un alt caz "valiza" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ne dorim ca această etapă să se joace doar pe teren şi să nu mai apară un alt caz «valiza». Nu am auzit de aşa ceva, am zis doar să nu mai apară un astfel de caz. Ar fi normal să se joace doar pe teren", a spus Hizo, făcând referire la ultima etapă a ediţiei 2007-2008 a Ligii I, când Gigi Becali a intenţionat să motiveze financiar adversara echipei CFR Cluj.

În 7 mai 2008, în ziua etapei a XXXIV-a, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani aparţinând finanţatorului Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Viorel Hizo a menţionat că Rapid nu merită să joace în viitoarea ediţie a Ligii Europa dacă nu câştigă partida cu Poli Iaşi, programată, miercuri, de la ora 20.00, în cadrul ultimei etape a Ligii I. Formaţia giuleşteană se poate califica în Liga Europa în cazul unei victorii cu Poli Iaşi, corelată cu o înfrângere sau un rezultat de egalitate al echipei Steaua în partida din deplasare cu Unirea Urziceni.

"Este ultimul joc şi pentru noi are o încărcătură aparte pentru că nu ştim ce se va întâmpla pe celelalte stadioane. Dacă nu câştigăm cu Poli Iaşi atunci nici nu merităm să jucăm în cupele europene. Nu ne subestimăm adversarul, dar Rapid este o echipă cu pretenţii care trebuie să refacă acest sezon. Iar acest meci poate însemna un sezon întreg", a afirmat Hizo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici