Hizo: Regret că l-am pierdut pe Maftei, îmi va fi greu să-l văd la adversari

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, miercuri, că regretă plecarea fundaşului Vasile Maftei de la Rapid, precizând că îi va fi greu să-l vadă jucând la Unirea Urziceni, adversara formaţiei giuleştene din etapa a doua a Ligii I.

165 afișări
Imaginea articolului Hizo: Regret că l-am pierdut pe Maftei, îmi va fi greu să-l văd la adversari

Hizo: Regret că l-am pierdut pe Maftei, îmi va fi greu să-l văd la adversari (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am un regret imens că l-am pierdut pe Maftei. Eu am ţinut foarte mult la Vasile, este un jucător care mi-a fost apropiat, care şi-a făcut datoria faţă de Rapid şi îmi este greu să nu-l văd lângă mine şi să-l văd la adversari", a spus Hizo despre fotbalistul cedat grupării ialomiţene în această vară în schimbul a aproximativ 400.000 de euro.

Noua achiziţie a clubului Unirea Urziceni, jucătorul Vasile Maftei

Tehnicianul se aşteaptă la un meci greu, sâmbătă, cu Unirea Urziceni, echipă despre care spune că nu traversează o perioadă proastă chiar dacă a înregistrat două înfrângeri în faţa formaţiei CFR Cluj.

"Cu Urziceniul ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că jucăm cu echipa campioană, o echipă care este foarte bine pregătită şi organizată. Însă eu consider că orice rezultat este posibil în acest meci. Nu ştiu dacă Urziceniul trece printr-o pasă proastă, pentru că trebuie să ţinem cont că în cele două jocuri a întâlnit fosta campioană. Iar CFR Cluj este o echipă care are cam tot ce-i trebuie şi ar putea să câştige încă un campionat", a adăugat antrenorul rapidist.

Viorel Hizo a afirmat că locul întâi în clasament deţinut de Rapid după prima etapă a Ligii I nu este important, precizând că aşteaptă din partea jucătorilor săi mai multe victorii consecutive.

"Nu mă gândesc că suntem pe primul loc, după doar o etapă nu se poate face un clasament. Însă eu mă bucur că echipa a jucat bine în prima etapă, cu multă dezinvoltură şi au obţinut victoria. Iar asta este cel mai important lucru. Obiectivul Rapidului este să jucăm cât mai bine, iar la sfârşit vom vedea pe ce loc ajungem. Trebuie să încercăm să legăm şi noi mai multe victorii. Ne dorim acest lucru şi cred că acum suntem pregătiţi pentru asta. Nu mă gândesc la locul din clasament. Scopul meu este să fac echipa să joace bine", a adăugat el.

Referitor la calificarea formaţiei FC Vaslui în play-off-ul Ligii Europa după eliminarea echipei Omonia Nicosia, Viorel Hizo a precizat că greul abia acum începe pentru gruparea moldoveană.

FC Vaslui s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa

"Vasluiul este o echipă pe care în proporţie de 80 la sută eu am construit-o. A jucat bine, ştiam că aşa va fi, dar pentru ei de abia acum începe greul. Să nu mai aibă ghinionul de anul trecut să întâlnească Slavia Praga sau altă echipă de talia acesteia. Poate are noroc şi tragerea la sorţi de un adversar mai accesibil", a menţionat Hizo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici