Hrebenciuc: Locul lui "Neţoiu Vincon" este la puşcărie

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a negat faptul că ar fi fost intermediarul unei tranzacţii între oficiali ai cluburilor Dinamo şi Steaua, adăugând că locul fostului acţionar dinamovist Gigi Neţoiu, cel care a lansat această ipoteză, este la puşcărie.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Locul lui "Neţoiu Vincon" este la puşcărie

Hrebenciuc: Locul lui "Neţoiu Vincon" este la puşcărie (Imagine:Mediafax Foto)

"Indivizi ca Neţoiu Vincon ar trebui să dispară din fotbal, pentru că ei sunt cancerul acestui sport în România. După ce a înmormântat Rocarul şi Craiova, a încercat să înmormânteze şi Dinamo, iar acum lucrează de zor la Mioveni. Locul oamenilor ca el este în puşcărie şi niciodată nu e prea târziu", a declarat deputatul, duminică, pentru MEDIAFAX.

Întrebat cum comentează afirmaţia lui Gigi Neţoiu, potrivit căreia finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-ar fi dat un milion de dolari, sumă care prin intermediul său ar fi ajuns la preşedintele dinamovist Nicolae Badea, Hrebenciuc a precizat: "Nu este adevărat. Nu se pune o asemenea problemă. Neţoiu trăieşte într-o lume a fantasmelor".

Fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu a declarat, într-un interviu acordat ziarului Prosport, că preşedintele Consiulului de Administraţie al clubului "alb-roşu", Nicolae Badea, a primit un milion de dolari de la finanţatorul stelist Gigi Becali, prin intermediul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

În replică, Nicolae Badea a declarat că îl va da în judecată pe fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu. "Pentru ce a zis Neţoiu, el va răspunde în justiţie. Acceptăm glumele, dar asemenea fantasmagorii nu spui nici în glumă sau la nervi", a declarat Badea.

Şi Gigi Becali a negat afirmaţiile lui Gigi Neţoiu, conform căruia oficialul stelist i-a dat un milion de dolari lui Viorel Hrebenciuc, care apoi i-ar fi dat preşedintelui dinamovist Nicolae Badea. "Care milion? Habar n-am! Am auzit şi eu ce a spus Neţoiu, dar habar n-am. Cum să-i dau lui Hrebenciuc bani? E deputat, asta e mare infracţiune, iei 15 ani de puşcărie dacă faci aşa ceva. Păi să risc să mă duc la puşcărie? Dacă era altcineva, da. Apoi, un milion sunt bani mulţi, aruncam cu milioanele? Apoi, sunt vreo 50 de Becali, poate e vorba de alt Becali", a declarat Gigi Becali la emisiunea Fanatik Show de la Telesport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici