Iacov va cere protecţia Poliţiei după ce va depune plângere la DIICOT

Fostul preşedinte al clubului Progresul, Constantin Iacov, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că, după ce va depune plângere la DIICOT împotriva finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali pentru ameninţări repetate timp de doi ani, va cere şi protecţia Poliţiei.

Urmărește
39 afișări
Imaginea articolului Iacov va cere protecţia Poliţiei după ce va depune plângere la DIICOT

Iacov va cere protecţia Poliţiei după ce va depune plângere la DIICOT (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"În cursul zilei de azi (n.r. - marţi) avocatul meu va depune plângerea. În plângere sesizez organele competente pentru cele ce se întâmplă de doi ani încoace. Plângerea e condiţionată de ultimele evenimente de la Braşov. Domnul Becali îmi cere să-mi retrag aşa zisele declaraţii de la DNA. Nu vreau să comentez dacă am depus declaraţii la DNA sau nu. Eu doar mi-am făcut datoria de cetăţean. Dacă cineva vede un hoţ, nu trebuie să raporteze? Voi cere şi protecţia Poliţiei după ce depun plângerea, dacă există aşa ceva în România", a spus Iacov.

Constantin Iacov a precizat că nu este vina lui că unii oameni din fotbal sunt anchetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie.

"Persoanele anchetate de DNA trebuie să răspundă pentru faptele lor, atât domnul Dragomir, cât şi domnul Becali. Nu e vina mea pentru ce au făcut ei, cu transferuri sau mai ştiu eu cu ce. În Europa se pedepsesc sever astfel de comportamente. Eu nu vreau să fac parte din sistemul lor mafiot", a mai spus Iacov.

Constantin Iacov îl acuză pe Gigi Becali că l-a înjurat şi ameninţat în pauza meciului FC Braşov - Steaua, scor 1-0, duminică, în etapa a XIX-a a Ligii I. El a precizat că finanţatorul grupării steliste îi cere de mai multă vreme să-şi retragă declaraţiile de la DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici