Imane Khelif a luat cuvântul: ajunge cu această agresiune, distruge oameni!

Pugilista algeriană Imane Khelif a acordat un interviu pentru SNTV la Jocurile Olimpice de vară 2024.

Urmărește
713 afișări
Imaginea articolului Imane Khelif a luat cuvântul: ajunge cu această agresiune, distruge oameni!

Imane Khelif a luat cuvântul: ajunge cu această agresiune, distruge oameni!

„Vor rog opriţi-vă”, este apelul lansat de Imane Khelif, ţinta în aceste zile a criticilor şi a insultelor care „aduc atingere demnităţii umane”. Boxera algerian a acordat un interviu pentru SNTV, partener video al agenţiei Associated Press.

Îşi propune să conştientizeze publicul cu privire la ura crescândă în era reţelelor sociale. „Această agresiune are efecte enorme. Poate distruge oameni, poate ucide gândurile, spiritul şi mintea”, a spus pugilista.

„Există sportivi care s-au născut femei, au crescut ca femei, care au paşapoarte pentru femei şi care de mulţi ani au participat la evenimente sportive ca femei. Acest lucru este clar, nu a fost niciodată altfel”, a intervenit în discuţie preşedintele CIO, Thomas Bach.

„Sunt în contact cu familia mea două zile pe săptămână. Ei sunt îngrijoraţi pentru mine. Sper că nu au fost profund afectaţi”, precizează Khelif.

Cu bronzul în buzunar, algerianca visează sus. „Dacă Dumnezeu vrea, această criză va culmina cu o medalie de aur şi acesta ar fi cel mai bun răspuns”.

Khelif a mulţumit CIO pentru sprijinul acordat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici