„Îmi voi da viaţa pentru acest club”. Primire spectaculoasă pentru Kylian Mbappé pe Bernabéu

  • Kylian Mbappé a avut parte de o primire grandioasă pe stadionul Santiago Bernabéu.
  • Peste 80.000 de fani l-au aplaudat pe atacant în momentul în care a fost prezentat ca nou jucător al madrilenilor.
  • „Sunt în sfârşit un jucător de la Real Madrid”, a spus Mbappé în discursul său.
Urmărește
297 afișări
Imaginea articolului „Îmi voi da viaţa pentru acest club”. Primire spectaculoasă pentru Kylian Mbappé pe Bernabéu

„Îmi voi da viaţa pentru acest club”. Primire spectaculoasă pentru Kylian Mbappé pe Bernabéu

Un videoclip cu imagini ale celor 15 Cupe Europene câştigate de club şi un altul cu cele mai mari momente şi goluri ale internaţionalului francez au fost difuzate ca introducere la ceremonia de prezentare, unde Florentino Pérez a fost însoţit de membri ai consiliului de administraţie şi legende ale clubului, precum Santamaría, Zidane, Raúl, Solari şi Arbeloa.

„Dorim să urăm bun venit unui jucător excepţional care a venit să ne ajute să ne continuăm seria de victorii", a spus Florentino Pérez.

„A venit momentul să întâmpinăm un jucător excepţional care a venit să ne ajute să continuăm să câştigăm. Un jucător care astăzi îşi împlineşte visul vieţii sale. Astăzi îi urăm bun venit lui Kylian Mbappé . Kylian, îţi mulţumesc pentrucă faci un efort pe care mulţi nu şi-l pot imagina că astăzi, acela de a purta acest tricou alb, care este tricoul celor 15 Cupe Europene. Bine ai venit la noua ta casă, bine ai venit la Real Madrid ."

"Astăzi eşti înconjurat şi de mulţi oameni dragi. Şi aici, la Santiago Bernabéu, sunt sute de copii care au venit tocmai din Franţa. Ei sunt aici datorită fundaţiei tale caritabile, care îi îmbrăţişează cu afecţiune şi îi încurajează să îşi urmeze propriile vise. Voi, cei mai buni jucători de fotbal, sunteţi cele mai bune modele pentru toţi copiii care urmăresc astăzi acest moment emoţionant din toate colţurile lumii. Aceşti copii nu vor uita niciodată ziua în care Kylian Mbappé şi-a îndeplinit visul. Eşti în sfârşit aici la Real Madrid. Bine ai venit la tine acasă, bine ai venit pe stadionul Santiago Bernabéu şi felicitări pentru că ţi-ai îndeplinit visul!"

În replică, Mbappé a declarat: "Visul meu este să mă ridic la înălţimea acestui club, cel mai mare club din istorie".

Mbappé a urcat pe scenă şi cu cele 15 Cupe Europene ale lui Real Madrid expuse în spatele său, el s-a adresat fanilor care au umplut Santiago Bernabéu: „Este incredibil să fiu aici. Am dormit mulţi ani cu visul de a juca pentru Real Madrid şi astăzi visul meu a devenit realitate. Sunt foarte fericit. În primul rând, aş vrea să-i mulţumesc preşedintelui clubului, Florentino Pérez, care a avut încredere în mine din prima zi. S-au întâmplat multe lucruri, dar vreau să vă mulţumesc. De asemenea, tuturor oamenilor care au muncit pentru ca eu să fiu aici. A fost foarte dificil, dar am câştigat. Sunt în sfârşit un jucător de la Real Madrid".

"Familia mea este fericită, iar mama plânge. Este o zi incredibilă pentru mine. Încă de când eram mic am visat să joc aici. Îmi voi da viaţa pentru acest club şi acest blazon. Sunt mândru să aparţin clubului visurilor mele şi celui mai mare club din istoria fotbalului".

În finalul mesajului său, Mbappe s-a adresat şi copiilor: „Aş vrea să transmit un mesaj copiilor. Am fost ca voi, am avut un vis şi astăzi mi l-am îndeplinit. Vreau să vă dau un sfat şi anume că cu pasiune puteţi face orice vă doriţi. Astăzi sunt aici şi data viitoare ar putea fi unul dintre voi. Sunt foarte entuziasmat. Vorbesc mult pentru că înseamnă mult să fiu aici. Sunt foarte fericit. Hala Madrid!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici