Impactul uriaş al lui Messi în MLS. Venirea superstarului a bătut recordul de asistenţă

Cu 16 meciuri rămase din sezonul regulat, MLS a depăşit deja borna de 10.900.804 stabilită în sezonul trecut.

Urmărește
167 afișări
Imaginea articolului Impactul uriaş al lui Messi în MLS. Venirea superstarului a bătut recordul de asistenţă

Efectul Messi – MLS bate recordul de asistenţă cu peste 11 milioane de fani

Anunţând recordul luni, liga a creditat recentele sosiri ale unor superstaruri internaţionale precum Lionel Messi de la Inter Miami şi crearea de „pachete de bilete unice şi mai prietenoase cu fanii” ca fiind principalele motoare ale creşterii continue.

În prezent, liga are o medie de 23.240 de fani pe meci, potrivit Reuters.

Această medie a fost îmbunătăţită de cei 72.610 spectatori care au asistat la meciul dintre echipa lui Messi, Inter Miami şi Sporting Kansas City de pe Arrowhead Stadium din 13 aprilie şi de cei 70.076 de spectatori de pe 4 iulie de pe Rose Bowl, pentru confruntarea El Trafico dintre LAFC şi LA Galaxy. Inter Miami şi New England Revolution au atras un număr record de 65.612 de fani pe Gillette Stadium pe 27 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
messi,
fotbal,
mls

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici