Încă 1.000 de bilete puse în vânzare pentru suporterii români la meciul de fotbal Cipru - România

  • Federaţia Română de Fotbal (FRF) a obţinut o nouă suplimentare a numărului de bilete alocate suporterilor români pentru meciul România-Cipru, programat pe 12 octombrie, în Liga Naţiunilor.
  • Luni, la amiază, alte 1.000 de bilete au fost puse în vânzare.
Urmărește
35 afișări
Imaginea articolului Încă 1.000 de bilete puse în vânzare pentru suporterii români la meciul de fotbal Cipru - România

Încă 1.000 de bilete puse în vânzare pentru suporterii români la meciul de fotbal Cipru - România

Aceste locuri sunt repartizate în Peluza Sud a stadionului AEK Arena din Larnaca, în contrast cu cele 1.528 de bilete vândute anterior, care au fost alocate în Peluza Nord. Preţul biletelor rămâne acelaşi, 50 lei (10 euro).

Interesul suporterilor români pentru meciul din Liga Naţiunilor dintre România şi Cipru, programat pe 12 octombrie, la Larnaca, a generat epuizarea rapidă a primului set de bilete, ceea ce a dus la suplimentări succesive ale numărului de locuri disponibile pentru fanii români.

Primul lot de bilete, format din 828 de tichete, a fost pus în vânzare pe 18 septembrie, la ora 11:45. Biletele, cu preţul de 50 lei (10 euro), au fost repartizate în Tribuna Nord a stadionului AEK Arena din Larnaca. Suporterii români au reacţionat rapid, iar în doar 75 de minute, toate cele 828 de bilete au fost vândute.

La scurt timp, tot pe 18 septembrie, FRF a anunţat că depune eforturi pentru a suplimenta numărul de bilete, în urma dialogului cu Federaţia de Fotbal din Cipru. Pe 19 septembrie, la ora 10:45, FRF a reuşit să obţină 700 de bilete suplimentare, care au fost puse imediat în vânzare. Şi acestea s-au epuizat rapid, iar la ora 13:00, FRF a anunţat că toate cele 700 de bilete au fost vândute.

Pe fondul cererii continue, FRF a continuat negocierile cu Federaţia cipriotă şi a obţinut încă 1.000 de bilete, care au fost puse în vânzare luni, la ora 12:30. De data aceasta, biletele sunt repartizate în Peluza Sud a stadionului.

Astfel, numărul total al biletelor disponibile pentru suporterii români ajunge la 2.528, într-un stadion cu o capacitate de 8.058 de locuri.

România va întâlni Cipru pe 12 octombrie, la ora 21:45, pe AEK Arena din Larnaca, într-o confruntare din Liga Naţiunilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici