Începe turneul de la Wimbledon. Begu deschide ziua, adversară schimbată pentru Todoni

Al treilea turneu de tenis de Mare Şlem al anului programează astăzi partide din primul tur al tabloului principal.

1706 afișări
Imaginea articolului Începe turneul de la Wimbledon. Begu deschide ziua, adversară schimbată pentru Todoni

Începe turneul de la Wimbledon. Begu deschide ziua, adversară schimbată pentru Todoni

Dacă tradiţionala ploaie londoneză nu va perturba programarea făcută de organizatori, Irina Begu (33 de ani, 126 WTA) ar urma să intre prima pe teren, de la ora 13.00, contra chinezoaicei Lin Zhu (30 de ani, 61 WTA).

Tot azi, Anca Todoni (19 ani, 142 WTA), venită din calificări, ar fi trebuit să o înfrunte pe Elisabetta Cocciareto (23 de ani, 43 WTA), dar italianca a abandonat din motive medicale. 

Astfel, în calea Ancăi va ieşi sârboaica Olga Danilovic, 23 de ani, 116 WTA, pierzătoare în ultimul tur al calificărilor. Meciul are ca oră de start 14.30.

Tot astăzi se dispută meciul Bianca Andreescu (24 de ani, 176 WTA) - Jaqueline Cristian (26 de ani, 62 WTA, đe la ora 18.30, precum şi jocul Sorana Cîrstea (34 de ani, 31 WTA) - Sonay Kantal (22 de ani, 298 WTA), de la ora 17.00.

Mâine sunt programate să evolueze şi celelalte românce, Ana Bogdan (31 de ani, 57 WTA) şi Gabriela Ruse (26 de ani, 152 WTA), ultima venită din calificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici