Incident între Hagi şi un agent de pază la Konya, înainte de meciul de duminică

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a fost protagonistul unui incident, duminică, înainte de meciul cu Konyaspor, scor 1-0, din campionatul Turciei, el enervându-se după ce un agent de pază l-a atacat verbal pe portarul Ufuk Ceylan, informează cotidianul Hurriyet.

17 afișări
Imaginea articolului Incident între Hagi şi un agent de pază la Konya, înainte de meciul de duminică

Incident între Hagi şi un agent de pază la Konya, înainte de meciul de duminică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, la intrarea în stadionul din Konya, un agent de pază i-a adresat jigniri lui Ufuk, spunând: "A venit «kova»" (n.r. - în traducere găleată, cuvânt care folosit în legătură cu fotbalul înseamnă "care primeşte mult goluri"). Hagi şi antrenorul portarilor de la Galatasaray, Nezihi Baloglu, s-au enervat foarte tare, iar românul a sărit la bărbat, întrebându-l: "Tu cine eşti mă?". Nezihi Baloglu a afirmat că bărbatul nu are niciun drept să jignească şi a cerut să intervină justiţia în acest caz. Ca urmare a acestui incident, agentul de pază a fost îndepărtat din zona stadionului.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului campionatului Turciei. La acest meci, poarta echipei din Istanbul a fost apărată de Aykut Ercetin, Ufuk Ceylan fiind rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici