Înotătorii chinezi ezită să folosească noile costume Speedo

Mai mulţi înotători chinezi, aflaţi sub contract cu Nike, ezită în privinţa alegerii costumelor de nataţie cu care vor concura la Jocurile Olimpice de la Beijing (8-24 august), deoarece nu au primit modele adaptate ale celebrului combinezon LZR Racer de la Speedo.

Urmărește
30 afișări
Imaginea articolului Înotătorii chinezi ezită să folosească noile costume Speedo

Înotătorii chinezi ezită să folosească noile costume Speedo la JO-2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştim încă ce combinezoane vor purta. Am primit un costum Speedo, însă este un model generic, neadaptat pentru sportivii noştri", a declarat antrenorul australian Denis Cotterell, care pregăteşte una dintre speranţele nataţiei chineze, Zhang Lin.

Mare reuşită tehnologică, LZR Racer de la Speedo, asociat cu aproape toate recordurile mondiale stabilite în ultimele şase luni, va fi vedeta Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde se anunţă un concurs foarte puternic, în care se vor stabili noi recorduri.

Dar, pentru a fi performant, noul costum trebuie să fie perfect adaptat corpului înotătorului, astfel încât nicio picătură de apă să nu se prindă în combinezon şi să încetinească sportivul.

Probele de nataţie de la JO-2008 vor debuta în 9 august, la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici