Întâlnirea Spania - Elveţia din Cupa Davis: Fără Nadal şi Federer

Tenismanul spaniol Rafael Nadal nu va juca în partida cu echipa Elveţiei, din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul Cupei Davis, nefiind recuperat complet după problemele musculare avute la gamba dreaptă, în timp ce adversarii ibericilor nu vor putea conta pe Roger Federer, liderul ATP.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea Spania - Elveţia din Cupa Davis: Fără Nadal şi Federer

Întâlnirea Spania - Elveţia din Cupa Davis: Fără Nadal (D) şi Federer (S) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În proba de simplu, căpitanul nejucător al spaniolilor, Albert Costa, va conta pe Juan Carlos Ferrero şi David Ferrer, ceilalţi doi componenţi ai lotului fiind Tommy Robredo şi Marcel Granollers.

De partea cealaltă, căpitanul Severin Luthi nu îl va avea la dispoziţie pe Roger Federer, elveţianul retrăgându-se de la turneul de la Dubai, care se dispută în această săptămână, din cauza unei infecţii pulmonare.

Echipa Elveţiei va fi formată din Stanislas Wawrinka, Marco Chiudinelli, Michael Lammer şi Yves Allegro.

Partida Spania - Elveţia, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis, va avea loc în perioada 5-7 martie, la Logrono.

Spania a câştigat ultimele două ediţii ale Cupei Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici