Ioan Ovidiu Sabău, desemnat pentru a treia oară antrenorul etapei în actuala ediţie a Superligii

  • Ioan Ovidiu Sabău a fost desemnat antrenorul etapei a 9-a a Superligii.
  • De asemenea, doi jucători de la Universitatea Cluj, liderul clasamentului, fac parte din echipa etapei.
Urmărește
100 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău, desemnat pentru a treia oară antrenorul etapei în actuala ediţie a Superligii

Iată echipa ideală a etapei a noua, prezentată de LPF:

Portar:

Adnan Golubovic (Dinamo) - Trei intervenţii mari prin care a păstrat neatinsă plasa porţii roş-albilor.

Fundaşi:

Radu Boboc (Universitatea Cluj) - O nouă evoluţie consistentă în banda dreaptă pentru jucătorul „Şepcilor roşii". Se dovedeşte a fi un transfer reuşit.

Jonathan Cissé (Oţelul Galaţi) - Stâlpul celei mai bune defensive din campionat a fost la înălţime şi la Buzău, de unde gălăţenii s-au întors fără gol încasat.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A arătat şi în acest meci maturitate în joc. Este unul dintre cei mai în formă fundaşi centrali din campionat.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Un exemplu de profesionalism! Căpitanul liderului a făcut excelent ambele faze de joc.

Mijlocaşi:

Alexandru Băluţă (FCSB) - A marcat a doua etapă la rând, acest gol fiind unul foarte important, asta deoarece i-a readus în joc pe roş-albaştri.

Mihai Bordeianu (Poli Iaşi) - A depus un efort consistent şi a controlat centrul terenului. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei".

Cătălin Cîrjan (Dinamo) - Tânărul jucător dinamovist şi-a trecut pentru a treia oară numele pe tabelă, golul său fiind decisiv.

Atacanţi:

Dimitri Oberlin (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Introdus la pauză, a scos penalty-ul transformat de Alimi, apoi a marcat primul său gol în SuperLigă.

Louis Munteanu (CFR 1907 Cluj) - Şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite şi a reuşit o dublă, a două din ediţia curentă.

Denis Alibec (Farul Constanţa) - A fost principalul pericol pentru poarta adversă. A înscris primul gol de la revenirea în tricoul dobrogenilor.

Antrenorul etapei:

Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - Antrenorul etapei pentru a treia oară în campionatul curent! Echipa sa a predat o nouă lecţie de fotbal şi s-a distanţat în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici