Irina Begu a luat doar 4 game-uri în primul tur de la Wimbledon

Chinezoaica Lin Zhu a dispus azi, cu scorul 6-0, 6-4, de Irina Begu, în primul tur de la Wimbledon, turneu pe iarbă găzduit de Londra.

189 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a luat doar 4 game-uri în primul tur de la Wimbledon

Irina Begu a luat doar 4 game-uri în primul tur de la Wimbledon

După 23 de minute de joc, asiatica avea deja 6-0 pe tabelă.

Apoi, în setul 2, s-a distanţat facil la 2-0 şi a păstrat un avans suficient pentru victorie. La un moment dat, a condus chiar cu 5-1.

Meciul de pe terenul 9 din cadrul complexului londonez s-a încheiat după o oră şi 12 minute de joc (AICI - statistica).

Rezultatul a respectat calculele hârtiei. Lin Zhu (30 de ani) este clasată pe locul 61 mondial, iar Irina Begu (33 de ani), pe 126. 

Cele două se mai întâlniseră o singură dată în circuit, în 2019, la Roland Garros, câştig de cauză având românca, scor 6-1, 6-1.

Tot astăzi, în primul tur de la Wimbledon urmează să intre pe teren Anca Todoni, Jaqueline Cristian (meci cu Bianca Andreescu) şi Sorana Cîrstea, iar mâine - Ana Bogdan şi Gabriela Ruse. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici