István Kovács a aflat care e primul meci pe care îl va arbitra la Euro 2024

  • Arbitrul român István Kovács a primit împreună cu asistenţii din brigada sa prima delegare la actuala ediţie a Campionatului European din Germania.
  • În cea de-a doua rundă a fazei grupelor, el va conduce partida dintre Slovenia şi Serbia, contând pentru grupa C.
1694 afișări
Imaginea articolului István Kovács a aflat care e primul meci pe care îl va arbitra la Euro 2024

István Kovács a aflat care e primul meci pe care îl va arbitra la Euro 2024

Oficialul român îi va avea alături pe asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Din brigadă vor mai face parte: Espen Eskas (Norvegia) – al patrulea oficial, Pol van Boekel (Ţările de Jos) – arbitru VAR, Rob Dieperink (Ţările de Jos) şi Marco Fritz (Germania) – asistenţi VAR.

Partida este programată joi, 20 iunie, pe Munich Football Arena, acolo unde România a învins Ucraina în primul meci de la EURO 2024. În prima etapă, Serbia a cedat, 0-1, în faţa Angliei, în timp ce Slovenia a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Danemarca.

Este a doua prezenţă a lui Istvan Kovacs la un Campionat European, după ce a arbitrat şi finala din 2024 a UEFA Europa League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici