Jannik Sinner termină anul 2024 pe locul 1 ATP

Jannik Sinner a obţinut locul 1, după ce l-a învins pe cehul Tomas Machac, cap de serie numărul 30, cu 6-4, 7-5, în semifinala Shanghai Masters.

Urmărește
69 afișări
Imaginea articolului Jannik Sinner termină anul 2024 pe locul 1 ATP

Jannik Sinner termină anul 2024 pe locul 1 ATP

Sinner devine astfel primul italian care ajunge în finala acestui turneu şi primul care termină anul pe prima poziţie în clasamentul mondial.

Machac a început meciul promiţător, câştigând primele două seturi, însă Sinner a reuşit să recupereze, câştigând un prim set echilibrat în 44 de minute, pe fondul erorilor adversarului.

În al doilea set, jocul a fost şi mai strâns, dar Sinner, în vârstă de 23 de ani, s-a dovedit a fi mai puternic, reuşind să obţină a 64-a victorie a sezonului.

Italianul se va confrunta în finală cu câştigătorul dintre Novak Djokovic, deţinătorul a 24 de titluri de Grand Slam, şi Taylor Fritz, cap de serie numărul 7.

Sezonul excepţional al lui Sinner include câştigarea primului său Grand Slam la Australian Open şi al doilea la US Open. „Este un vis devenit realitate să termin anul pe primul loc. Mâine va fi o zi importantă pentru mine”, a declarat Sinner.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici