Jasmine Paolini s-a calificat în cea de-a doua finală consecutivă de Mare Şlem. Finală cu Krejcikova

După Roland Garros, italianca va evolua cu trofeul pe masă şi la Wimbledon.

Urmărește
215 afișări
Imaginea articolului Jasmine Paolini s-a calificat în cea de-a doua finală consecutivă de Mare Şlem. Finală cu Krejcikova

Italianca Jasmine Paolini, 28 de ani, locul 7 WTA, şi-a câştigat azi locul în marea finală de la Wimbledon, programată sâmbătă.

Micuţa sportivă, 1,63 metri, a trecut de croata Donna Vekic, 28 de ani, 37 WTA, scor 2-6, 6-4, 7-6 (10-8), după aproape 3 ore de joc dârz.

Jasmine Paolini a disputat finala şi la la Roland Garros, cedată la poloneza Iga Swiatek.

Paolini conduce acum cu 3-1 la meciurile directe cu Vekic, cea care, pe iarba londoneză, la actuala participare, câştigase 4 din cele 5 meciuri cu 2-1 la seturi.

Vekic a apărut în prim-plan cu un scandal, în urmă cu 9 ani, pe când avea o relaţie cu elveţianul Stan Wawrinka.

La un meci Nick Kyrgios - Stan Wawrinka, rebelul australian i-a spus lui Wawrinka: „Kokkinakis (n.r. - jucător australian) i-a tras-o prietenie tale”, stârnind un scandal de proporţii.

În cealaltă semifinală de la Wimbledon s-au duela cehoaica Barbora Krejcikova (28 de ani, 32 WTA) şi kazaka Elena Rîbakina - campioana din 2022, 25 de ani, 4 WTA.

S-a impus Krejcikova, scor 3-6, 6-3, 6-4. Barbora are un titlu la Roland Garros, 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici