Jindra: Jucătorii care au intrat au înviat jocul

Antrenorul Ales Jindra a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşii ofensivi pe care i-a introdus în teren pe parcursul partidei CFR Cluj - CS Otopeni, scor 1-0, au înviat jocul.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Jindra: Jucătorii care au intrat au înviat jocul

Jindra: Jucătorii care au intrat au înviat jocul

"V-am spus şi acum două zile că ne aşteaptă un meci foarte greu. E primul joc după pregătirea de iarnă. Au venit la această echipă antrenori noi, se construieşte o nouă echipă. Am avut o mulţuime de faze ofensive, dar nu au căzut golurile. Am schimbat mijlocaşii ofensivi pentru că nu ne-a ieşit jocul şi cred că cei intraţi au înviat puţin jocul. E bine că avem jucători pe bancă ce pot învia jocul", a spus Jindra.

Ales Jindra, care a debutat cu o victorie ca antrenor pe banca formaţiei CFR Cluj, susţine că a primit acceptul conducerii pentru a-l folosi pe Stăncioiu în etapa viitoare. "Stăncioiu va putea etapa viitoare. Mi s-a spus că-l pot folosi etapa viitoare, nu ştiu alte amănunte", a menţionat tehnicianul, care a mai adăugat că nu am fost surpins de egalul Stelei, pentru că SC Vaslui are o echipă bună, care s-a întărit în această iarnă.

Citeşte şi:

Ales Jindra a debutat cu o victorie

Ciobotariu: Panin a dat dovadă de lipsă de fair-play

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici