Jol: Mă bucur că această victorie aduce Olanda înaintea României în clasamentul coeficienţilor

Antrenorul Martin Jol a declarat, miercuri, că se bucură pentru victoria obţinută de Ajax în faţa formaţiei FC Timişoara în Liga Europa, rezultat ce ajută Olanda să depăşească România în clasamentul coeficienţilor UEFA.

Urmărește
9 afișări
Imaginea articolului Jol: Mă bucur că această victorie aduce Olanda înaintea României în clasamentul coeficienţilor

Jol: Mă bucur că această victorie aduce Olanda înaintea României în clasamentul coeficienţilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am atins scopul astăzi. În primele minute nu mi-a plăcut deloc cum am jucat, dar per total am fost mai buni. Au fost şi câteva faulturi, nu mi-a plăcut că Emanuelson a părăsit terenul accidentat. Nu cred că Timişoara este cea mai slabă echipă din grupă, Olanda şi România sunt la acelaşi nivel, ba din contră România are mai multe echipe în Europa. Dar, mă bucur pentru această victorie pentru că aduce Olanda înaintea României în ceea ce priveşte coeficienţii UEFA", a spus Martin Jol.

Întrebat de ce nu l-a folosit pe românul George Ogăraru în acest meci, Jol a răspuns că îl va folosi pe Ogăraru dacă Ajax va juca un meci amical cu FC Timişoara.

Echipa FC Timişoara a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în etapa a V-a a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici