Jucător australian de hochei pe iarbă arestat la Paris pentru cumpărare de cocaină

  • Un jucător al echipei masculine de hochei pe iarbă a Australiei a fost arestat preventiv la Paris, a anunţat miercuri Comitetul Olimpic Australian.
  • Parchetul din Paris a precizat că acesta a fost reţinut pentru că a cumpărat cocaină.
Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului Jucător australian de hochei pe iarbă arestat la Paris pentru cumpărare de cocaină

Imagine cu caracter ilustrativ

„Poliţiştii care au asistat la o tranzacţie cu cocaină lângă una din clădirile din arondismentul nouă (al Parisului), în noaptea de 6 spre 7 august, i-au arestat pe vânzător, născut în decembrie 2006, şi pe cumpărător, născut în septembrie 1995 în Australia", a declarat Parchetul din Paris, citat de Reuters.

Comitetul Olimpic australian (AOC) a declarat că nu au fost formulate acuzaţii împotriva membrului echipei, a cărui identitate nu a fost dezvăluită oficial. Acesta nu a comentat motivul arestării.

„AOC continuă să facă cercetări şi să organizeze sprijin pentru membrul echipei", a precizat comitetul într-o declaraţie.

Presa franceză a citat surse din poliţie care au declarat că hocheistul australian a cumpărat aproximativ un gram de cocaină.

Federaţia Internaţională de Hochei, organismul mondial de conducere a acestui sport, nu a făcut niciun comentariu imediat.

Echipa masculină a Australiei a fost eliminată duminică în sferturile de finală ale turneului olimpic, fiind învinsă cu 2-0 de Olanda.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici