Jucătorul Nick Kyrgios revine pe terenul de tenis după accidentare

După mai bine de un an de absenţă, Nick Kyrgios este pregătit să revină pe terenurile de tenis, anunţând că are obiective măreţe, relatează Code Sports.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului Jucătorul Nick Kyrgios revine pe terenul de tenis după accidentare

Jucătorul Nick Kyrgios revine pe terenul de tenis după accidentare

Australianul a fost pe tuşă din iunie 2023, când a jucat la Stuttgart Open, dar, după o perioadă în care a lucrat ca analist şi comentator, jucătorul în vârstă de 29 de ani va reveni pe teren, cel mai probabil în decembrie.

Nick Kyrgios a declarat că obiectivul său este să câştige un Grand Slam, după ce va reveni la tenis. În ultimii doi ani, fostul număr 13 mondial a jucat un singur meci de simplu în circuitul ATP, după ce a suferit accidentări la genunchi, picior şi încheietură.

„Mă întorc pentru că există ceva ce mă ţine în joc”, a declarat Kyrgios. „Am învins aproape toate persoanele care mi-au fost puse în faţă, am ajuns în finala unui Grand Slam, am câştigat un titlu de dublu într-un Grand Slam, am câştigat mai multe titluri şi am făcut bani”, a adăugat el.

Kyrgios a atins singura sa finală de Grand Slam la Wimbledon în 2022, pierzând în patru seturi în faţa lui Novak Djokovici.

„Singurul lucru pe care îl urmăresc acum este un Grand Slam. Cred că este singurul lucru care îi va face pe oameni să tacă în cele din urmă. Aceasta va fi motivaţia mea supremă”, a declarat jucătorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici