Kim Ye-ji, devenită celebră la Jocurile Olimpice, a leşinat la o conferinţă de presă

  • Kim Ye-ji, medaliată olimpică sud-coreeană cu argint la tir cu pistolul, a leşinat vineri la o conferinţă de presă, aparent din cauza stresului şi a epuizării.
  • Atitudinea şi înfăţişarea rece a acesteia, atunci când concura la Jocurile Olimpice, au făcut din ea un personaj viral pe reţelele sociale.
Urmărește
336 afișări
Imaginea articolului Kim Ye-ji, devenită celebră la Jocurile Olimpice, a leşinat la o conferinţă de presă

Kim Ye-ji, devenită celebră la Jocurile Olimpice, a leşinat la o conferinţă de presă

Kim vorbea la o conferinţă de presă organizată la Imsil, comitatul pe care l-a reprezentat timp de şapte ani, din partea de sud a Coreei de Sud, când a leşinat, a declarat prin telefon un oficial al comitatului, citat de Reuters. Kim şi-a recăpătat cunoştinţa şi a fost dusă la spital, a spus acesta.

Kim, în vârstă de 31 de ani, nu a avut nevoie de resuscitare, aşa cum au raportat unele instituţii mass-media, a spus oficialul.

Kim va rămâne în spital sub observaţie până când îşi va reveni complet, a spus el, adăugând că este posibil să fi suferit de epuizare după participarea la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Kim, care a câştigat medalia de argint la proba de pistol cu aer comprimat de 10 metri, a devenit un fenomen pe reţelele de socializare datorită ochelarilor futuristici pe care îi poartă pentru a-şi îmbunătăţi precizia şi a stilului său, care i-a adus porecla de „asasinul zâmbitor" la ea acasă.

Miercuri, Kim i-a mulţumit lui Elon Musk, pentru că a făcut-o celebră, după ce acesta a declarat pe platforma sa de socializare X că ar trebui să fie distribuită într-un film de acţiune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici