Kosovo-România, primul meci pentru Mircea Lucescu de la revenirea la cârma tricolorilor

Partida Kosovo-România se va disputa vineri de la ora 21.45, fiind prima partidă a Naţionalei din noua ediţie a Ligii Naţiunilor şi primul meci pentru Mircea Lucescu de la revenirea la cârma tricolorilor.

Urmărește
510 afișări
Imaginea articolului Kosovo-România, primul meci pentru Mircea Lucescu de la revenirea la cârma tricolorilor

Sursa foto: Mediafax Foto

Echipa naţională de fotbal a României a efectuat joi seară antrenamentul oficial înaintea meciului cu Kosovo, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat pe stadionul Fadil Vokrri din Priştina şi a durat 60 de minute, conform regulamentului UEFA.

Conform FRF, selecţionerul Mircea Lucescu a folosit această sesiune de antrenament pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de debutul său oficial pe banca tehnică a tricolorilor.

„În comparaţie cu meciul disputat de tricolori în anul trecut pe acelaşi stadion, suprafaţa de joc este diferită. Stadionul din Priştina beneficiază acum de un gazon hibrid. În iunie 2023 a plouat înaintea meciului, iar terenul a fost unul foarte dificil, îmbibat cu apă”, arată federaţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici