Kriszta Incze primeşte încă o şansă la medalia de bronz. Românca va lupta în recalificări

Învinsă în primul tur la Jocurile Olimpice, luptătoarea română Kriszta Incze a aflat vineri seara că mai are o şansă la o medalie de bronz, după ce japoneza Motoki Sakura s-a calificat în finala categoriei 62 kg, lupte libere feminin.

Urmărește
518 afișări
Imaginea articolului Kriszta Incze primeşte încă o şansă la medalia de bronz. Românca va lupta în recalificări

Sursă imagine: Mediafax Foto

Motoki Sakura şi-a învins toate adversarele până în finală, inclusiv pe norvegiana Grace Jacob Bullen, în semifinală, acestea având acum oportunitatea de a lupta pentru un loc pe treapta a treia a podiumului.

Incze o va întâlni sâmbătă în recalificări pe canadiana de origine mexicană Ana Paula Godinez Gonzalez, a doua luptătoare învinsă de japoneză. În cazul în care va câştiga, românca va lupta direct pentru medalia de bronz cu sportiva norvegiană, tot sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici