Kroos, care se retrage după Euro, e încrezător că duelul Germania-Spania "nu va fi ultimul meci" din carieră

Veteranul Toni Kroos, care se retrage din activitate după acest turneu final, s-a declarat încrezător că sfertul de finală al Euro 2024 de vineri, împotriva Spaniei, nu va fi ultimul meci din cariera lui.

165 afișări
Imaginea articolului Kroos, care se retrage după Euro, e încrezător că duelul Germania-Spania "nu va fi ultimul meci" din carieră

Kroos a anunţat în luna mai că va agăţa ghetele în cui după Euro, ceea ce înseamnă că meciul din această săptămână de la Stuttgart ar putea fi ultimul său joc.

Coechipierul său de la Real Madrid, Joselu, a declarat săptămâna aceasta că vrea să-l "trimită pe Kroos la pensie", dar mijlocaşul în vârstă de 34 de ani are ca obiectiv finala Euro din 14 iulie de la Berlin.

"Vom mai fi în turneu pentru o vreme", a declarat Kroos reporterilor miercuri la baza de antrenament a Germaniei din satul bavarez Herzogenaurach.

"Nu cred că vineri va fi ultimul meu meci. Cred că ne vom revedea şi abia aştept", a adăugat el.

Câştigătorul Cupei Mondiale din 2014 s-a retras de la echipa naţională în 2021, dar a fost de acord să se întoarcă în martie.

"Ideea de a reveni a fost legată de obiectivul de a câştiga EuroDacă nu aş fi văzut şansa de a realiza acest lucru cu echipa, nu aş fi făcut-o", a spus Kroos.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici