Kylian Mbappé a aflat câte meciuri va lipsi la Euro din cauza fracturii nazale

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a Franţei, Kylian Mbappé, nu va evolua în meciul de vineri împotriva Olandei (ora 22:00), după ce a suferit o fractură nazală în meciul de debut al echipei sale cu Austria (1-0).

Urmărește
11600 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé a aflat câte meciuri va lipsi la Euro din cauza fracturii nazale

Kylian Mbappé a aflat câte meciuri va lipsi la Euro din cauza fracturii nazale. Sursa foto: Mediafax Foto

Kylian Mbappé nu va juca vineri, la Leipzig, împotriva Olandei. Decizia, care părea fi luată încă de la ieşirea căpitanului Franţei de pe teren în minutul 90, a fost confirmată marţi, având în vedere intensitatea traumei, timpul necesar pentru confecţionarea unei măşti şi timpul minim de care jucătorul va avea nevoie pentru a se obişnui cu ea.

Va putea Mbappé să joace împotriva Poloniei în ultimul meci din grupă, la Dortmund, pe 25 iunie? Decizia va fi luată în funcţie de evoluţia recuperării. Dar dacă Les Bleus se vor fi calificat până atunci în optimi, staff-ul ar putea fi tentat să-l mai menajeze şi la ultimul meci din grupă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici