Kylian Mbappé dă în judecată PSG pentru aproape 55 de milioane de euro neplătite

Fostul fotbalist de la Paris Saint-Germain (PSG), Kylian Mbappé, dă în judecată clubul de fotbal după ce acesta nu i-a plătit aproape 55 de milioane de euro.

Urmărește
897 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé dă în judecată PSG pentru aproape 55 de milioane de euro neplătite

Kylian Mbappé dă în judecată PSG pentru aproape 55 de milioane de euro neplătite

Kylian Mbappé, actualul jucător al Real Madrid, pretinde că fostul său club de fotbal, Paris Saint-Germain (PSG), i-ar datora încă aproape 55 de milioane de euro brut, la aproape două luni de la încheierea contractului său, conform Le Monde.

Această sumă include ultima treime dintr-o primă de semnătură (36 de milioane de euro brut) pe care jucătorul ar fi trebuit să o primească în februarie, ultimele trei luni de salariu prevăzute în contractul său (aprilie, mai, iunie), precum şi o „primă de etică” tot pentru aceste trei luni.

Fotbalistul ar fi sesizat Liga franceză de fotbal (LFP) şi UEFA, prin intermediul Federaţiei Franceze de Fotbal, iar avocaţii lui ar fi trimis PSG o notificare oficială la mijlocul lunii iunie, după cum scrie L'Equipe.

Mbappé a jucat pentru PSG timp de şapte ani.

 

 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici