Kylian Mbappé s-a accidentat şi ar putea rata derby-ul spaniol cu Atletico Madrid

Starul lui Real Madrid, atacantul Kylian Mbappé, a suferit o leziune musculară, a anunţat miercuri clubul din LaLiga, punând sub semnul întrebării participarea internaţionalului francez la derby-ul din weekend cu Atletico Madrid.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé s-a accidentat şi ar putea rata derby-ul spaniol cu Atletico Madrid

Kylian Mbappé s-a accidentat şi ar putea rata derby-ul spaniol cu Atletico Madrid

Mbappé a semnat cu madrilenii venind de la Paris Saint-Germain în această vară şi a fost în formă bună în acest sezon, marcând şapte goluri pentru Real în nouă meciuri în toate competiţiile.

Marţi, jucătorul în vârstă de 25 de ani a fost înlocuit în minutul 80 al meciului câştigat cu 3-2 pe teren propriu împotriva Deportivo Alavés, indicând o posibilă accidentare printr-un gest spre coapsă, în timp ce părăsea terenul.

„În urma testelor efectuate astăzi de serviciile medicale ale Real Madrid asupra jucătorului nostru Kylian Mbappé, acesta a fost diagnosticat cu o leziune la bicepsul femural al piciorului stâng”, a anunţat clubul într-un comunicat. „Evoluţia sa va fi monitorizată”.

Presa spaniolă, citată de Reuters, a raportat că Mbappé va fi exclus din meciul de duminică cu Atletico.

Real Madrid ocupă locul al doilea în clasamentul LaLiga, cu 17 puncte, la unul în spatele Barcelonei, care are un meci în minus şi primeşte miercuri pe Getafe, penultima clasată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici