Lăcătuş: Va fi un meci greu pe care vrem să-l câştigăm

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lăcătuş, este de părere că în cazul în care gruparea bucureşteană se consideră o formaţie mare, atunci va trebui să se impună în partida cu FC Braşov, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, şi astfel să rămână în lupta pentru titlu.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Va fi un meci greu pe care vrem să-l câştigăm

Lăcătuş: Dacă suntem o echipă mare, batem la Braşov şi rămânem în lupta pentru titlu

"Trebuie să ne adaptăm la condiţiile meteo şi la starea terenului. Nu vreau să intru în discuţii colaterale fotbalului, pentru că în astfel de lucruri se caută fantasticul. Dacă suntem o echipă mare, şi eu consider că suntem, trebuie să câştigăm indiferent dacă jucăm pe lumină sau în nocturnă. Va fi un meci greu pe care vrem să-l câştigăm pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Jucătorii s-au pregătit exemplar, aşa cum au făcut-o şi până acum. Nu voi lua măsuri radicale doar că nu am câştigat un meci. Prea multe lucruri de schimbat la echipă nu prea am, doi jucători sunt suspendaţi, Toja şi Ogăraru, dar vor reintra ceilalţi doi, Petre Marin şi Goian. Faţă de ce am arătat meciul trecut nu prea am ce schimba", a spus Lăcătuş.

Lăcătuş a menţionat că nu este afectat de comentariile privind implicarea finanţatorului Gigi Becali în alcătuira echipei. "Au fost vorbe şi vor mai fi. Acum nu o să pot să stau în tribună lângă patron?! Nu mă afectează comentariile", a completat Lăcătuş.

Partida FC Braşov - Steaua, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 15.00.

Citeşte şi:

Dinu Gheorghe, indiferent dacă meciul cu Steaua va fi televizat

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici