Lamine Yamal are întindere musculară şi nu va juca în meciul Spaniei cu Serbia

Atacantul spaniol Lamine Yamal va lipsi de la meciul de marţi din Grupa A4 a Ligii Naţiunilor împotriva Serbiei pentru a evita orice risc de accidentare după ce a suferit o întindere musculară.

Urmărește
33 afișări
Imaginea articolului Lamine Yamal are întindere musculară şi nu va juca în meciul Spaniei cu Serbia

Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost înlocuit în minutul 93 în timpul victoriei cu 1-0 a Spaniei asupra Danemarcei, sâmbătă, într-un meci din Grupa A4 a Ligii Naţiunilor.

Yamal a fost văzut şchiopătând spre autocarul echipei după meci.

După ce a fost supus duminică unui RMN la Madrid, jucătorul Barcelonei a fost retras din cantonamentul Spaniei şi se va întoarce la clubul său.

„Testele nu au evidenţiat nicio leziune structurală, iar personalul medical al Federaţiei Regale Spaniole de Fotbal a confirmat că este vorba despre o întindere musculară”, a transmis duminică echipa naţională a Spaniei într-un comunicat, citat de Reuters.

„Prioritizând sănătatea jucătorului şi pentru a evita orice risc de accidentare înaintea meciului viitor cu Serbia, s-a decis retragerea sa din echipă”, se mai arată în declaraţie.

Yamal a fost un jucător-cheie în victoria Spaniei la Campionatul European 2024. El a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive în 11 meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile din acest sezon.

Rodrigo Riquelme de la Atletico Madrid a fost convocat în locul lui Yamal pentru meciul de marţi cu Serbia de la Cordoba.

Spania este liderul grupei la jumătatea turului, cu şapte puncte din trei meciuri, urmată de Danemarca, cu şase puncte, şi Serbia, cu patru puncte, Elveţia fiind ultima, fără niciun punct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici