Laver Cup: Team Europe şi Team World sunt la egalitate după prima zi

Team Europe şi Team World sunt la egalitate după prima zi a Laver Cup, desfăşurată în aceste zile la Berlin.

Urmărește
65 afișări
Imaginea articolului Laver Cup: Team Europe şi Team World sunt la egalitate după prima zi

Laver Cup: Team Europe şi Team World sunt la egalitate după prima zi

Vineri, argentinianul Francisco Cerundolo din cadrul Team World l-a învins pe norvegianul Casper Ruud cu 6-4, 6-4.

Grecul Stefanos Tsitsipas din echipa Europei a adus egalitatea cu o victorie cu 6-1, 6-4 în faţa lui Thanasi Kokkinakis din Australia.

De asemenea, bulgarul Grigor Dimitrov l-a învins pe chilianul Alejandro Tabilo cu 7-6 (4), 7-6 (2).

Egalitatea a fost restabilită după ce Taylor Fritz şi Ben Shelton au trecut cu 7-6 (5), 6-4 de starul spaniol Carlos Alcaraz şi de germanul Alexander Zverev.

Daniil Medvedev şi Frances Tiafoe se vor înfrunta în primul meci de simplu din ziua a doua a Laver Cup, sâmbătă. Ei vor fi urmaţi de Carlos Alcaraz şi Ben Shelton, iar în sesiunea de noapte germanul Alexander Zverev îl va înfrunta pe cel mai bine clasat jucător al Team World, Taylor Fritz. Tot sâmbătă seara, Casper Ruud şi Stefanos Tsitsipas, din echipa Europei, vor juca împotriva percehii Ben Shelton şi Alejandro Tabilo, din echipa mondială.

Europa a dominat primele patru ediţii ale Cupei Laver, însă ultimele două victorii ale Team World au dovedit că echilibrul de forţe s-a schimbat. Cu scorul general de 4-2 în favoarea Europei, ambele echipe sunt motivate să aducă acasă trofeul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici