LeBron James, ales în echipa sezonului în NBA

Componentul formaţiei Cleveland Cavaliers, LeBron James, cel mai bun baschetbalist al sezonului regulat 2008-2009, a fost ales, miercuri, în unanimitate de către jurnaliştii sportivi, în echipa sezonului în NBA, informează AFP.

Urmărește
2 afișări

James a fost votat de toţi cei 122 de membri ai juriului format din jurnalişti din Statele Unite şi Canada, care se ocupă de NBA.

El i-a devansat, în opţiunile reprezentanţilor mass-media, pe Kobe Bryant (L.A. Lakers), Dwight Howard (Orlando Magic), Dwyane Wade (Miami Heat) şi Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), care completează echipa sezonului.

LeBron James, în vârstă de 24 de ani, a fost desemnat, la începutul acestei luni, şi cel mai bun jucător al sezonului regulat 2008-2009 din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), trofeu pe care l-a primit pentru prima dată în carieră.

"King James" a înregistrat, în cel de-al şaselea său sezon în NBA, o medie de 28,4 puncte, 7,6 recuperări şi 7,2 pase decisive. El a condus echipa Cleveland spre cel mai bun bilanţ de sezon (66 victorii şi 16 înfrângeri) şi a ocupat locul doi în clasamentul celor mai buni fundaşi ai sezonului, după Dwight Howard, de la Orlando Magic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici