Lefter: La meciul Ceahlăul-Bistriţa aş miza doar pe un solist

Antrenorul secund al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Radu Lefter, a declarat, marţi, că la partida cu formaţia Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, ar miza la pariuri pe unu solist, deşi nu a jucat niciodată.

Urmărește
2 afișări

"Întâlnim un adversar redutabil la jocurile de afară, iar multe dintre rezultatele bistriţenilor întăresc această concluzie. În plus, Gloria este condusă de un antrenor foarte bun (n.r. - Ioan Ovidiu Sabău), de mare perspectivă în fotbalul românesc. Acum au probleme de lot, dar sunt convins că pot face faţă. Unitatea de grup este atuul bistriţenilor în plus, prin disciplina dusă la extrem, au format o grupare puternică. Sper ca supărarea băieţilor după meciul cu Dacia Mioveni sa fi trecut. La pariuri, pentru Ceahlăul - Bistriţa aş miza doar pe 1 solist, deşi n-am jucat niciodată acolo", a spus Lefter.

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, marţi, înaintea meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ, că speră ca măcar într-un rezultat de egalitate. "Va fi un meci greu între două echipe care nu au o situaţie prea bună în clasament. Niciuna nu îşi permite să piardă puncte fiindcă orice punct pierdut ne-ar situa şi pe noi, şi pe ei, într-o zonă periculoasă a clasamentului. Ceahlăul este o echipă valoroasă, cu jucători buni. Eu sper însă să câştigăm meciul saui măcar să ne întoarcem cu cel puţin un punct", a spus Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici