Lewis Hamilton nu işi va face testul pentru coronavirus: Sunt oameni care au nevoie mai mare

Lewis Hamilton a participat la un eveniment, în Londra, unde a interacţionat cu actorul Idris Elba şi Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului Canadei. Pilotul de la Mercedes spune că a trecut o perioadă semnificativă de la acel moment şi refuză să îşi facă testul

Urmărește
106 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton nu işi va face testul pentru coronavirus: Sunt oameni care au nevoie mai mare

Lewis Hamilton renunţă să îşi facă testul pentru coronavirus: Sunt oameni care au nevoie mai mare

Lewis Hamilton şi-a liniştit fanii şi spune că starea sa de sănătate este una bună, în ciuda faptului că a intrat în contact cu două persoane testate pozitiv cu noul coronavirus.

"Vreau să vă spun că mă simt bine, sunt sănătos şi mă antrenez de două ori pe zi. Nu am niciun simptom şi au trecut deja 17 zile de când m-am întâlnit cu Sophie şi Idris. Am ţinut legătura cu Idris şi mă bucur să aud că este bine. Am vorbit cu doctorul şi am verificat dacă e nevoie să fiu testat, însă ştiu că numărul testelor este unul limitat şi sunt oameni care au nevoie mai mare de ele, mai ales că eu nu prezint simptome. M-am izolat în ultima săptămână şi nu am intrat în contact cu alţi oameni"

Sezonul din Formula 1 va începe la începutul lunii iunie, cel mai devreme. Mai multe întreceri au fost amânate sau anulate.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hamilton,
test,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici