Liga 2 de fotbal. Corvinul Hunedoara a obţinut primul punct din noua ediţie a campionatului

  • Corvinul Hunedoara a obţinut duminică primul punct din noua ediţie a Ligii a 2-a de fotbal.
  • Câştigătoarea Cupei României a terminat la egalitate partida desfăşurată pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
  • Duminică s-a desfăşurat şi partida CSM Slatina - FC Argeş.
Urmărește
156 afișări
Imaginea articolului Liga 2 de fotbal. Corvinul Hunedoara a obţinut primul punct din noua ediţie a campionatului

Liga 2 de fotbal. Corvinul Hunedoara a obţinut primul punct din noua ediţie a campionatului

Partida Corvinul Hunedoara - Ceahlăul Piatra Neamţ s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Hunedorenii au obţinut primul punct din noua ediţie a Ligii a 2-a de fotbal. Este o partidă care a făcut parte din runda a 5-a a ligii secunde.

Totuşi, Corvinul nu a jucat decât două partide până acum deoarece a fost implicată în preliminariile cupelor europene. În primul meci de campionat, Corvinul a fost învinsă de FC Voluntari. Cu un singur punct obţinut, Corvinul se află pe penultimul loc în clasamentul format din 22 de echipe. Ceahlăul în schimb are 7 puncte şi se situează pe locul 12.

Tot duminică s-a desfăşurat partida CSM Slatina - FC Argeş. Meciul s-a încheiat fără gol înscris. CSM Slatina a urcat pe locul 2 în clasament având 11 puncte, în timp ce FC Argeş este pe locul 16 cu 5 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici