LIVE TEXT  Liga Europa: PAOK Salonic - FCSB 0-1. Victorie mare: campioana României a răpus campioana Greciei. Bîrligea a lovit pe „Toumba” la ultima fază din prima repriză, apoi echipa a rezistat în 10 oameni în partea secundă / Căpitanul Darius Olaru a fost eliminat / FCSB, cu maximum de puncte

În grupele Europa League, campioana României, FCSB, a luptat eroic şi a învins-o joi seară, în Grecia, pe PAOK Salonic, scor 1-0, şi adună 6 puncte în două meciuri.

Urmărește
982 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: PAOK Salonic - FCSB 0-1. Victorie mare: campioana României a răpus campioana Greciei. Bîrligea a lovit pe „Toumba” la ultima fază din prima repriză, apoi echipa a rezistat în 10 oameni în partea secundă / Căpitanul Darius Olaru a fost eliminat / FCSB, cu maximum de puncte

Şut, în duel FOTO: Facebook PAOK Salonic

PAOK - FCSB 0-1 
Bîrligea (45+8)

FCSB are 6 puncte în grupele Europa League, după 1-0 cu PAOK Salonic, formaţie care pierduse în prima etapă, cu Galatasaray Istanbul. Gruparea bucureşteană s-a apărat cu disperare în faţa unei formaţii fără idei. FCSB are 6 puncte după două runde.

FINAL

Min. 90+7 - Bară PAOK.

Min. 90 - 10 minute de prelungire.

Min. 78 - Accidentat, Bîrligea a ieşit, a intrat Baba Alhassan.

Min. 65 - A ieşit Tănase, a intrat Octavian Popescu. 

Min. 64 - Ocazie mare PAOK, scoate portarul naţionalei României.

Min. 60 - Sastre trage pe lângă poartă. Este de aşteptat ca PAOK să mărească presiunea.

Min. 55 - Olaru este eliminat. Primeşte al doilea galben, pentru un henţ făcut în cădere, după un duel. FCSB este în 10. Ceilalţi doi FCSB-işti cu „galben” sunt Mihai Popescu şi Florin Tănase.

Min. 46 - A intrat Miculescu la FCSB în locul lui Băluţă.

PAUZĂ

Deşi a acordat 6 minute de prelungire, arbitrul a mai lăsat două minute, perioadă în care FCSB a marcat.

Min. 45+8 - GOL FCSB. Olaru recuperează o minge şi îi centrează lui Bîrligea, aflat în gura porţii. Atacantul îndeplineşte o formalitate, pune latul şi surpriza e gata: 0-1.

FCSB îl scoate pe Lixandru, accidentat. A intrat Edjouma. 

Min. 45 - 6 minute de prelungire.

Min. 39 - Trage Taison, dar respinge portarul advers.

Min. 30 - Ocazie FCSB. Şut a tras din lovitură liberă directă, dar portarul gazdelor a respins în corner.

Surpriză în grupele Europa League. Învinsă cu 4-1 de FCSB, RFS a remizat acasă cu Galatasaray, scor 2-2.

Min. 26 - Răzvan Lucescu a luat cartonaş galben.

Min. 10 - PAOK domină startul de meci. FCSB a ales să se apere în propria jumătate.

Min. 1 - A început meciul.

PAOK Salonic – FCSB, echipele de start:

PAOK (4-2-3-1): Kotarski – Otto, Kedziora, Michailidis, Sastre – Camara, Ozdoev – Taison, Konstantelias, Despodov - Chalov
Rezerve: Monastirlis, Balomenos, Bakayoko, Zivkovic, Jonny, Schwab, Thymianis, Tissoudali, Shoretire
Antrenor: Răzvan Lucescu

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Creţu, Dawa, M.Popescu, Radunovic – Şut, Lixandru – Băluţă, Olaru, Fl. Tănase - Bîrligea
Rezerve: Vlad, Panţîru, Oct.Popescu, Miculescu, Ştefănescu, Edjouma, Popa, Chiricheş, Baeten, Pantea, Musi
Antrenor: Elias Charalambous

Arbitru: Sascha Stegemann // Asistenţi: Marco Achmuller, Christof Gunsch (toţi din Germania)
Arbitru VAR: Pascal Muller // Asistent VAR: Katrin Rafalski (ambii din Germania)

//////////////

Eliminate din preliminariile de Liga Campionilor, PAOK Salonic şi FCSB îşi ling rănile în cea de-a doua competiţie europeană intercluburi, Liga Europa.

Meciul are loc la Salonic. Antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK vine după un 0-1 acasă cu Aris Salonic, în campionatul intern, unde ocupă locul 3, cu 13 puncte după 6 etape, la un punct distanţă de liderul AEK Atena.

Înaintea partidei din Grecia, FCSB a învins la Sf. Gheorghe, 1-0 cu Sepsi, şi s-a ridicat în Superligă până pe locul 10, cu 13 puncte strânse în 10 runde.

Ambele formaţii au patroni excentrici.

La PAOK, omul cu banii se numeşte Ivan Savvidis, un oligarh rus cu origini greceşti. Fost soldat în armata sovietică, el s-a născut într-un sat grecesc din Georgia. Este la echipă din 2012.

La finalul unui meci cu AEK Atena, Savvidis a intrat cu pistolul pe teren.

La rândul lui un personaj colorat, Gigi Becali, care însoţeşte echipa în deplasarea de la Salonic, a preluat-o pe Steaua, cum se numea atunci FCSB, în anul 2003.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici